lördag 5 april 2008

Inför TFF-GAIS

Då var det dags för säsongens första bortamatch. GAIS reser till ett dansktalande Skåne med hopp om att bärga 3 poäng. Enligt SMHIs rapport kommer det regna på matchdag så Grönsvarta regnponchos rekommenderas starkt.

Till Vångavallen kommer 17-talet grönsvarta spelare där vi på Bobbie till VM tror att GAIS kommer för första gången denna säsong starta med Daniel Morais på topp. I övrigt kommer laget att se ut som senast mot Ellos.

Spelare GAIS kommer att vara tvungna att se upp med är den ständigt hotande anfallaren Michael Mensah. Men annars verkar inte TFF ha något mer giftigt i anfallsväg. I förlustmatchen senast mot ÖSK spelade man med mittfältaren Magnus Andersson brevid Mensah i anfallet. TFF hade stora problem att få bollen i mål och mäktade endast med 2 skott på mål mot ÖSK.

1 kommentar:

Olle J. sa...

Tror och hoppas la att Daniel Morais Reis har mer att bidra med än Suma. Finns dock vissa tveksamheter kring hans medverkan från start. Å ena sidan spelade han hela b-lagsmatchen mot Qviding. Å andra sidan var det så långt tillbaka i tiden som i tisdags.

Min gissning är att han börjar på bänken men byts in mycket tidigare än i premiären. Lite beroende på matchutvecklingen förstås.