söndag 12 augusti 2007

GAIS - HIV


Då är det dags igen! nu är det HIF som kommer få besöka Ullevis gröna(?) matta. GAIS kommer som bekant få starta utan Ikpe Ekong och Eyjólfur Hédinsson vilket är ett stort avbräck. Men dock fyller man antagligen platserna med Anton Holmberg och eventuellt får vi se Wandersson från start. Antagligen kommer man mönstra mittfältet som man gjort förut, med Nicke i en balansroll för att kunna ta del av Wanderssons hårda bussa upp som släpande forward.

HIF får även dem manfall då deras snabbe och tekniske mittfälts motor McDonald Mariga samt den oftast så startande Olafur Skulason är båda avstängda och kan därmed inte delta. Samt att deras nyförvärv Isaac Chansa visats drabbats av någon mystisk sjukdom som hade satt sig på smalbenen, läkarstaben antar att det var Stefanidis som hade varit där och lekt inna han drog söder ut.

!-HIF är som vanligt när det gäller Henrik Larsson som är navet i ett starkt anfall. Samt att GAIS måste akta sig för den tränare som alltid gör sig lika bra förstod som en uppstoppad hund på en katt kyrkogård, Stjuvart Bäxter.

!-GAIS är Bobbie som alltid är lika het samt Wandersson som kommer näta för första gången idag!

Tips: 3-1

Inga kommentarer: