tisdag 4 september 2007

ÖSK-GAIS 2-1

Det var en match där ÖSK började med några snabba anfall men som dem dock inte lyckades få på mål. Det tog närmare bestämt 30 minuter innan ÖSK fick sitt första skott på mål. Annat var det för våra Makrillar som nätade på det första skottet. Målet gjordes genom ett samspel genom våra 2 senaste nyförvärv, Christos Christoforidis och Wanderson do Carmo. Den sistnämnda bröt på mitten och skickade i väg en macka mot Christos som vände, stegade framåt och sköt. Skottet letade sig in i nätmaskorna och GAIS hade där med 0-1. Efter målet fortsatte GAIS trycka på framåt men avsluten var som de varit hela säsongen, uddlösa. Dock går man till halvtids paus med 0-1 i ryggen och med mersmak.

I andra öppnar GAIS friskt men får inte in bollen i mål. Efter dryga halvtimmen får ÖSK en höra som de förvaltar på bästa sätt och där med står det 1-1. Efter detta tar ÖSK över matchen mer och mer. I 87:e matchminuten inträffar det en märklig situation då Abgar Barsom lyfter upp bollen på brösten på Ekong. Domaren dömer det som hands och ÖSK får ett frisparks läge 7 meter utanför straffområdet. Abgar Barsom stegar upp för att slå frisparken och krutar iväg ett skott mot bortre. Skottet går i mål och ÖSK tar 3 poäng.