söndag 30 september 2007

0-0, och AIKs GULD chanser eliminerade.

Match mot AIK på borta plan. GAIS ställer upp med en 4 backslinje där Bobbie Friberg da Cruz bildar mittbackspar med Tobiasson samt att GAIS mittfällt ser ut som följande, Eyo och Nicke på balansspelare, Lundgren som offensiv med Wanderson Do Carmo och Joí på varsin kant. Chirostos går åter in i startelvan och som ensam anfallare. AIK startar piggt genom att Pressa GAIS högt upp i banan. AIK vaskar fram en del heta situationer men ingen av dem resulterar i mål. Makrillarna då? Jaa, i första var man ofta uddlösa och spelade många långbollar. Men blixtrade till i vissa stunder då var oftast Wanderson Do Carmo med i spelet. Brassen var en av dagens största behållenheten utan att riktigt glänsa dock var han 100% och borde fått med sig en frispark i slutet av andrahalvlek, då han först hade fått bollen vänt mot mål och sedan tagit sig förbi Mats Rubarth för att sedan bli nermejad i ett farligt läge precis utanför straffområdet framför mål. Domaren friade.

Just i andra halvlek började AIK bäst men GAIS fick mer boll och såg stundtals riktigt, riktigt grymma ut då man lyckades hålla bollen i backen och rulla den fram och tillbaka i det offensiva leden.

Dock slutar matchen 0-0 och som GAISare är jag väldigt nöjd med detta resultat då GAIS står upp i 90 minuter och kämpar tills domarn blåst.
En känga måste dock utdelas till matchotränade Nicklasson som ofta kom fel in i situationer kanske beror detta på den för dagen hala planen.