lördag 7 juli 2007

Summa sumarum, 1 Juni- 30 Juni

14 jun; GAIS-IF Elsfborg 2-1
Efter ett långt landslags uppehåll var det äntligen dags för spel på Ullevi igen. Det var ett ständigt ställningskrig som GAIS lyckas gå vinnande ur. Matchen spelades på ett trasigt Ullevi, då det gröna gräset hade blivit till hö. Allas våran egna Bobbie lyckas näta en gång men var nära att näta för andra gången denna dag. Dock så tog denna boll i stolpen. Med kvarten kvar lyckas Elfsborg trycka in kvitteringen och lagen går hand i hand in i halvleks vila. GAIS fortsätter att trycka på i andra och tillslut får man utdelning, denna gång genom Fredrik "Bring em'on Lundgren".

18 jun; HIF-GAIS 1-1
En match där HIF styr spelet men lyckas bara komma till ett gång halv chanser. Istället för att HIF tar ledningen är det GAIS som gör det första målet. Denna gång genom Eýofur Heidinsson, som där med gör sitt första mål i GAIS tröjan (tävlingsmatcher). HIF kvitterar sedan i slutminuterna och matchen slutar 1-1. Noterbart från denna match är att Tobias Holmqvist fick börja från start.

25 jun; GAIS-AIK 1-1
Ett starkt försvar bäddade för ett fint anfallsspel. GAIS lyckas ta ledningen i 8:e minuten genom mittbacken Andreas Tobiasson. Ante cyckelsparkar in bollen och ställer hela försvaret. En kandidat till årets näst snyggaste mål? AIK lyckas till slut göra mål då man fått en tilldömd hörna som egentligen borde ha varit inspark i grönsvart favör. Matchen slutar 1-1 och Potatisen från Solna lyckades inte komma förbi jätten (!) Richard Ekunde. Holmqvist startade för andra matchen i rad.