måndag 9 juli 2007

Bobbie till EM

Match mot Trelleborgs FF och många GAISare hoppades på seger, men det såg mörkt ut i inledningen av matchen. TFF öppnar starkt och då är det Michael Mensah som var det största hotet framåt. GAIS tog över matcher och redan efter 9 minuter knoppar Bobbie in bollen i mål efter att Nicklasson slagit ett perfekt inlägg som Bobbie bara behövde möta med pannan och bollen smet in i mål. 20 minuter senare blir Tobias Holmqvist neddragen en bit till höger utanför straffområdet, Holmqvist spelade väldigt bra och visade prov på bra teknik och styrka då han sög ner de flesta bollarna som lades mot honom. Frisparken resulterar i mål då Kenneth Gustafsson lyckas skruva in bollen precis nere vid stolproten.

I andra halvleken hade det bara gått 15 minuter innan Rasmus Bengtsson får in en träff utan dess like och letar sig in i mål bakom Dime Jankulovski. i 64 minuten går Daniel Nicklasson ut och ersätts av ett par pigga ben tillhörande Anton Holmberg. Anton kämpar och sliter den sista halvtimmen och var nära att få in bollen men TFF målvakten lyckas reflex rädda skottet. I 77 minuten slår Bobbie till igen då genom att åter igen nicka in bollen i mål efter ett inlägg av Joí. Matchen slutar 3-1 till våra makrillar och det kunde lika gärna stå 6-1 om Joí hade lyckats sätta sina fina lägen.

Förövrigt gjorde GAIS två byten till Tobias Holmqvist går ut och ersätts av Sheriff Suma och Bobbie Friberg Da Cruz ersätts av Martin Dohlsten. Både Sheriffen och Dolla gör bra ifrån sig och gör en del fina ingripanden.