måndag 28 maj 2007

GAIS bäst i 75 minuter sedan tar domaren över...


Det var precis så det var. GAIS hade spelet och chanserna i 75 minuter sedan tar domaren över taktpinnen och dirigerar matchen mot en grönsvart katastrof. Jag undrar om inte detta var en av laget bästa matcher denna säsong dock saknades kylan i avsluten, Fredrik Lundrengs kryss träff var dock rätt fint. Då han ställde Bengt Andersson helt chanslös men lyckas sätta virket istället för nät maskorna! IFK hade problem att skapa chanser frammåt dock hade Sellakovic ett guldläge efter 18 minuter, men väljer att göra en inövad variant då han läger bollen 2 mil över målet.

IFK gör ett byte efter ca halvtimmen då man byter ut en fel-löpande Helsingborgare mot en Göteborgsk bulldoser i form av Pontus Wernbloom. Just Wernbloom slet som en häst och var en av IFKs bästa spelare.

Sen kommer vi till den 75 match minuten då inbytta Wallerstedt slänger sig i straffområdet under en hörna och IFK tilldöms straffspark. Straffen var nog billigare än vad en ICAs lösviktsgodis kostar. IFK vinner matchen men matchens lirare får Richard Ekunde och Ikpe Ekong dela på då de sliter som djur båda två och båda bidrar med en stabil deffensiv.

Wallerstedt till Hollywood 2008

Inga kommentarer: